Glad Pask!!

Allt ar som det ska har. Fortfarande vinter i Monflanquin betyder mestadels stangda restauranger och blyga invanare. Marknaden fin som vanligt dock. Kopte vin, notpaj, och lite till, samt fick ett burk honung fran min kompis honungstanten.

Karaktarerna finns kvar. Jean-Pierre med leksaksaffaren och varldens kanske snabbaste franska; Jean-Claude med sin vinsamling; Jean-Sebastian som ivrigt driver sin tvalfabrik med frun, och vaaldigt garna pratar om den; engelsmannen med dotter i Marcus klass, alltid med sina beiga shorts pa sig; restaurangagande svenskan som tittar undan nar man gar forbi. Osv, osv. Jag har saknat dem!

Men det kanns underligt att vara har. Det ar ju semester, for allt ar lugnt och skont och gott, och annurlunda. Men samtidigt kanns det som att jag bara ar tillbaka i vardagen, den for ett ar sedan. Eller? Jobbar jag? Ar jag barnvakt? Gast? Helt enkelt nat mittemellan.

Men men, jag njuter och har det bra. Nasta gang ska jag dock komma  hit lite senare pa aret, fortfarande ganska kallt och ruggigt har.

Det snoar iaf inte;)

Ska se Babel nu. Film. Kram pa alla!


Jag bara maste beratta!! (skryta...)

Alltsa, lagenheten jag bor i har lanar jag av en slakting till familjen som jag aupairade at i Frankrike. Har traffat dem nagra ganger, men det var iaf grymt schyst att lata mig sova har nar de sjalva inte ens ar hemma! Pa semester i tre veckor. Nar jag kom var kylen full med matlador at mig och sangen i the master bedroom baddad.

Men nu borjar det nastan bli absurt. Upptackte just att den hog med smutstvatt som jag sunkigt slangt pa golvet inte var kvar. Hittade den istallet i torktumlaren. Tvattad och torr av familjens staderska som tydligen varit har idag! Man blir ju nastan mer bortskamd an nar man bor hemma! ;)

Nej, nu ska jag sova!

Kram

Uppdatering, London

Cheers everybody!


Just kommit hem efter att ha firat irlandsk St Patrick's Day pa diverse pubar i London. Inkl gron Guiness-hatt. Annu en halsosam dag i detta land av nyttigheter. Hrmm...


Sen jag kom hit i fredags har vi gatt runt, kollat pa byggnader, gatt lite, och kollat pa byggnader. Sett allt. Eller inte. Finns hur mycket som helst har!! Har egentligen bara brakdelat oss runt lite, men kanns verkligen som vi har varit igang heeela tiden. Man ar mer an slut nar man kommer hem.


Har det bra i min lilla bortskamda lagenhet. Eller, jag har det bortskamt i min braa lagenhet. Jaja. Mat i kylen och gosiga tacken i sangen. Mer an manga klasskompisar pa hostels kan vanta sig nar de kommer hem....

Imorgon ar sista dagen. Sen bar det av mot Stansted pa onsdag och en veckas ank-diet. Gott gott. Ska bli evinnerligt skont att komma ut pa landet lite. Stan suger....

Forresten, de kallar mig "sir" har. Alskar det:)

Good night, mate!


Tidigt tidigt imorgon...

Arlanda-bussen går halv sex imorrn bitti....Kul!

Min stora väska kommer stå för ungefär hälften av mitt bagages vikt...Kul!

Nej jag skojade bara, inte sitter jag här och mår dåligt! Ska bli så jäkla kul att komma ut i världen lite!! Inte minst la France....

Kul att vara i skolan igår. Några kompisar såg inte att jag var jag:)

Nej nu måste jag fortsätta packa!

Ses i London. Eller Älmhult. Eller någon annanstans.

Kramar!

Syntluggen!

image54
...ligger diskret bakom örat. Och resten av håret på golvet bakom mig på bilden. Så jäkla kul att vara hårmodell!!! Jag och några andra blev klippt på scenen inför ett par hundra frisörer, och sedan catwalkade vi i lånade kläder och smink. För killarna hade de visst bestämt sig för spöklooken. Nu blir det att börja lyssna på Joy Division annat där lång svart lugg är ett kostymkrav.

Efter:

image53
Egobild med nytonat hår. Blivit fixad av Schwarzkopf (?) inför hårmodellande imorgon (nej ja har inte blivit funnen av en modellagent, utnyttjar mest systemet med gratis klippning:) Men innan jag går upp på Västerås-visningen imorgon ska några raka lockar träffa golvet. Ganska många befarar (?) jag. Därför jag lade upp en bild idag....Spännande......

Före:

image52
Bara för att jämföra. "Det gör ont" på inflyttningsfesten om någon undrar. Fantastiskt bra framträdande.

Hamster!

image51
Tyckte jag handlade mat sjukt ofta när jag hade varit på Prisextra för två veckor sedan. Sedan kom jag fram till att jag helt enkelt köpte på mig sjukt mycket mat! Detta är konservförrådet på mitt skrivbord. Allt det som inte fick plats i skafferiet!

Hemmafrudag

Tvättat i drygt tre timmar. Städat hela rummet (tog kanske inte så lång tid). Storstädat gemensamma köket, och moppat golvet där och i korridoren (veckans städansvarige....). Hu vilken rolig dag!

Gymmat också. Fick några funderingar.

1. Han som tränar i t-shirt och ett par små shorts som mer liknar kalsonger. Tajta dessutom. Vem bad honom göra det egentligen?????

2. Japanerna som styrketränar i kostymskjorta. Mer hmmm.

3. De superspänniga, som gärna vill se att musklerna blivit lite större, känna lite på dem och bara kolla att de finns kvar under tröjan. Varför gör de inte det typ i duschen eller nån annan lite mer privat plats?

Bara lite undringar alltså.

Såg andra chansen på krogen igår. Letat upp en bar och skulle dit med en kompis. Som tyvärr var ca en timme sen. Och baren var tyvärr inte 18-årsgräns som bartendern hade sagt när jag kollade tidigare på dagen, utan 27. Och tyvärr blev jag insläppt ändå och satt där och väntade och kollade schlager på storbild. Med några gäng 40plussare. Och ett litet lammkött. Det kändes så fel att det bara blev mysko. Men Melodifestivalen var väl kul! Förutom då att fel gick vidare.....

Nej nu börjar jag bli trött!

Imorgon blir det förändring.

Natti.

Rotfruktshysteri

Jag har en ganska ensidig diet just nu. Köpte kålrot, rotselleri och ett vitkålshuvud förra veckan. Och det är fortfarande minst hälften kvar av allt! Blir ju hur mycket mat som helst. Billigt.....

Men lite tråkigt blir det väl i längden, även om jag inte är så kräsen. Igår blev det rotfuktswok med rotmosbullar.

Lugn, jag äter frysta gamla matlådor på lunchen, så lite annat får jag i mig.

Varit på lindy-hop-kursen idag. Lite segt, vi kom inte längre än på det öppna huset för ett par veckor sen. Men det är kul! Och ungefär så här duktig är jag snart:

http://www.youtube.com/watch?v=mTg5V2oA_hY&feature=related

Eller....vi gjorde de första grundstegen idag.....

Nej nu ska jag snart hämta kålpuddingen från ugnen.

Kramar!


Jobbig helg

Skopar glass hela denna helgen också. Grymt sliten nu... men det kaan ju ha att göra med att vi var ute och festade till tre igår. Men så jäkla kul! Trots att vi var på nittiotalsklubb... Borde väl bli nostalgisk, jo lite blir jag väl, men nittiotalsmusik är inte bra!

Men efter imorgon är jag ledig en månad!

Bra musik: Perelli och Bengtzing helt rättvist vidare. Bengtzing galet energisk och Perellis låt och show grymt snygg!

Kritiken i tisdags gick väl bra. Så skönt att det är slut! Jobbigt projekt, tungt och lite oengagerande. Nu blir det bostad som gäller, från och med tisdag! Taggad till tusen nu.

Äh strumporna är väl lite mysiga:)

Nu ska jag sova!!
 
Kram

RSS 2.0