Gott nytt decennium!

God morgon alla sjusovare och välkomna till en ny nyårsafton. Lik den förra i många avseenden, jag ska fira i Möckeln (en av Älmhults alla stadsdelar), jag kommer nog bära fluga, och jag har fått uppdraget att fixa lite fika/kakor/godis till efterefterrätten.

Imorse fick pappa och hans sambo julklappar. En tröja respektive müslibyggstenar i små söta påsar. Och igår var jag i storstan Kristiansstad och bytte lite klappar. En stekpanna till en annan stekpanna och en skiva till Madonna-dvd.

Vad hände innan idag? Jo som sagt firade jag jul i Österrike, på ett hotell tillsammans med min ex-aupair-familj med familj. Här är de samlade:


Bakre raden: uncle Warren, aunt Louise, "mamma" Rachel. Främre raden: cousin Guy, John-John och Marcus.

En närbild på Rachel à la Christmas Day:


Och mina före detta yrkesobjekt, John-John (nu sex år, i mina ögon två för alltid) och Marcus:


Sedan har jag ju faktiskt en egen familj också, här är en bild på mamma och Martin från julfikat den 27 när jag hade kommit hem:


Slutligen, missa nu inte att i eftermiddag klockan tre visas Sound of Music. Perfekt i bakgrunden när man bakar och sminkar och syr och dukar eller hur man nu sysselsätter sig en afton som denna.



Gott nytt år!!

Erik is alive and well in Älmhult

Jag har jullov.

Sillar och skinka och fikon och dadlar. Och ris à la malta. Med mera med mera. Närstående famlijemedlemmar får lätta klökningar när julmat nämns, men då jag var i exil över julafton har jag inte fått nog på länge än. Ge mig ge mig fett och kolestrol!

Österrike var ganska fabulous, fast också ganska regnigt. Vilket resulterade i ynka en dags skidåkning... Annars ett mysigt faulty towers-hotell där ägarna minglade sig runt bland stamgästerna. Mäktigt god mat och dyra viner som någon annan betalade, till min stora glädje.

Och Marcus och John-John var fortfarande små och söta! Jag befarade ju att mina små fransk-engelska aupairbarn skulle ha växt upp till vuxna, vid den höga åldern av sex resp åtta år. Men nej. Puh.

Text text text. Bilder kommer när jag inte sitter hos pappa och skriver för här finns ingenting.

God fortsättning!

Erik

För sköna fötter.

Eriks innetoffla, Christmas 2009:

29:-
http://www.ikea.com/se/sv/

Lite lyxigare, lite mer stöd för foten, lite mer julstjärna gläns över sjö och strand.


RSS 2.0