Tre huvudstäder

Ont i kroppen efter att ha tränat en massa, trött i huvudet efter att ha jobbat 05 hela veckan. Tungt. Men kul! Men stressigt. Hotell Hilton i Köpenhamn vill ju ha sina produkter levererade i tid så då gäller det att baka bärpajer, morotskakor, moussetårtor och smådesserter för fulla muggar!

Imorgon sovmorgon till 06. Man unnar sig en fredag!

Sedan åker jag till min kära bror i Götet. Kommer plocka tre huvudstäder tre helger i rad. Sveriges huvudstad om två veckor, Skånes huvudstad nästa helg och så då Gbg imorgon som väl är någons favoritstad. Kanske, för mig kvittar det. Martin bor där nu och det ska bli spännande. Porslinsgräddkossan han fick på studenten, har den den självklara platsen i hans kök som jag hade förutsett? Återstå att se.


18 kvm i Ystad

Alltså jomen visst srö! Jag bor numera i Ystad! Till och med december åtminstone.

För exakt en vecka sedan hjälpte Anja mig att flytta hit. Har ju fått en säng och hade lite prylar i olika väskor. Tack vare lite tidspress lyckades vi flytta upp allt (tre trappor!) på tio minuter! Tur att vi är så jäkla starka.

Liten påminnelse hur det såg ut på vandrarhemmet:


En brokig blandning av loppiskonst, barnteckningar och så mina egna grejer.

Och nu:

Nog hänger Kikki och Carola på väggen men annars är min nya stil ganska....kal. Mitt nya kök är

 

hmm jo så att säga bestående av en ho och två kokplattor, stående på ett halvstort kylskåp. Pittoreskt.

Annars bara fint. Har jobbat hårt och tränat hårt så nu ska jag snart sova. Bara se Välkommen åter på 4an. De har tydligen samlat Sveriges absolut främsta kvinnliga komiker och rört ihop nån halvbra röra...


Väldigt snabbt, hur står det till?

Jodå det är väl okej. Men jag är trött, hungrig och lite sur.

Jag som hade förberett allt med en skåpbil för att flytta sängen och allt, men så har jag inte lägenheten i Ystad förrän imorgon. Då blir det lyx lyx på 19 kvm!


Pust.

Huff!

Så trött att jag håller på att somna sittandes. Strax slocknar datorn och därefter jag.

Kollar efter biljetter mest hela dagarna. SJ. Stockholm. Jönköping (imorgon! Hej Stephanie!). Paris? Prag? Berlin? Jag vet inte riktigt. Men sista minuten med SJ gick bra idag.

Jobbat 12 timmar idag. Huff. Jessika vabat så varit jättemycket att göra. Men jag passar på så mycket jag bara kan! Varje timme betyder lite pengar nästa månad och allt jag får göra lär jag mig av. Fast trött blir man som sagt.

Natti.

RSS 2.0