Fortsättning...

...på kändiskavalkaden! Sålde frukostfralla till Carolina Gynning idag! Bara så alla vet så är jag iiinte kändisfreak. Men shit vad nervösjag blev.


Skvaller!

Idag kom först Tomas Brolin in och snackade med chefen (jag hällde upp vatten åt honom!) Senare kom Natacha Peyre in och köpte glass.

Också: sex poliser i omgångar. Demonstrationer (och studentflak...) i stan.

Förresten alldeles nyss: för andra gången i min Lappishistoria har jag haft tvätt på tork i badrummet, och glömt att kranen fortfarande varit inställd på dusch. Alltså, sprayade all nästan-torr tvätt när jag skulle hälla upp vatten i ett glass....kul......

Bullar imorgon.

Natti

Heliumkuppen!

Viktig fakta of the day!

1. Sverige gav Bosnien-Herzegovina 10 poäng. Bra smak! Skaffa genast Lakas rusiga mästerverk.

2. Sebastien Tellier sniffade ju jordglob! Missade jag helt. Kolla noga vid andra versen, eller refrängen, eller vilken del av låten man ska kalla det:

http://www.youtube.com/watch?v=A0D0ZxjpbkM&eurl=http://schlagerprofilerna.blogspot.com/

Allt ifrån fakta-redaktionen i afton.

Vad??

Jubel utbröt på Miljöpartiets årsmöte.

Dima Bilan vann.

Jag gråter.

Frankrike och Bosnien var bäst. Galet. Coolt. Nytt. Bäst.

Ryssland så j***a pretto!

Charlotte var bra!!
 
Försvann kanske lite....

Men skulle verkligen inte komma på 21s plats....

Frankrike. Golfbil. Ur bild. Suddigt. Indie. Helium.

Bosnien. Galet. Tvättställ. Brudar. Mimer. Överspelat. Sjukt bra refräng. Ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta!

Ryssland. Pretto. Pretto. Smör. Pluschencho.

El maqueliaso.

Hei ho.

El robocob.

El Perelli.


Sommarlov!!!

Sa jag sommarlov för några dagar sen? Förlåt jag ljög. Har utvecklingssamtal med lärarna idag ju.

Men sen är det lov! :D

Annars då? Var på Montis i tisdags. Igen på söndag. Och imorgon och på lördag blir det Valhallabageriet. Gott... men de var inte så glada på Montis när de lyckades få ur mig att jag håller på med ett annat jobb samtidigt. Men hallå, de kan ju å andra sidan inte ge mig någon heltid direkt?? Då får de väl acceptera att man extraknäcker lite från extraknäcket. Och säljer lite extra knäcke.

Ha ha.

Förlåt, har nog inte så mycket att säga....

Min timjan håller på att torka ihjäl i mitt fönster.

Sommarlov!!!

Alltså, idag har jag: vaknat 13.00. Försökt lösa ett korsord (sommar!!!). Käkta frunch 15.00. Kollat på Melodifestivalen-finalen på internet (inte sett den innan ju). Lagt upp massa bilder på Facebook.

Ska gå och träna.

Trolldryck??

image63
På Happy Nation rådde hysteri för de små roliga pinnarna som lyser när man knäcker dem. Jag fick ihop 10. De har slocknat nu:(

PS. Det var varmt. Riktigt varmt. Riktigt svettigt varmt. DS

Tyvärr, besökstiden är över.

Så sitter jag åter på handlarens trapp. Nej. Men åter vid datorn framför utsikten på mitt lilla rum. Lite skillnader jämfört med förra gången jag skrev:

   1. Jag är svettklibbigare nu än förra gången. Är det sommar?
   2. Här luktar gummi. Luftmadrassgummi.
   3. Lite ensammare än vanligt.

Mamma, Martin (lillebror för oinvigda) och Emma (kompis sen grundskolan för oinvigda) hoppade på X2000 vid tretiden i eftermiddags. Detta efter en intensiv och jäkligt rolig helg. Många internskämt, många av dem samlade från en av helgens höjdpunkter, Roligt.Elakt.Aktuellt på Hamburger Börs. Bäst! Babben som Britney... så hett...

Också: fått visa upp min fina skola, shoppingdag i lördags, grillning hos Rönningesläkten, Happy Nation-debut (paradoxalt nog på deras säsongsavslut - kul!), Markus Krunegård-marathon, Valse à mille temps, lunch på Moderna Museet och ett antal Lindt-chokladkakor med knäcksmak (tack för tipset Sandra!)

Och inte att förglömma: paus från skolan! Märk väl morfar mfl: senaste veckan har jag varit i skolan i stort sett all vaken tid förutom när jag borstade tänderna. Till och med frukost där... varför? jo. Deadline på onsdag. Kommande dagarna blir marathon...

Nu ska Diddi sova!

Natti

Smart....

Upptäckte en liten överraskning på Centralen igår. Som att öppna ett Kinderägg. Minus chokladen.

Hade glömt plånboken hemma hos mamma. Grattis. Låg tydligen under kudden i min säng. Hade tydligen dyra vanor i drömmen. Så denna vecka blir cykla till skolan och leva på det jag har.

Skönt mamma och Martin kommer på fredag i alla fall! Då kan jag lämna tillbaka mammas cykelnyckel också, som råkade sitta kvar i min nyckelring...

Nu blir det skola. Slutspurt nu! Lite mer än en vecka till deadline! Lite mindre än två veckor till sommarlov!

Grattis Ida och Krille!!!

Bröllop i Stenbrohults kyrka och fest på Möckelsnäs. Och en ny familj Alexis var född!

Härligt kul.Gott. Fin klänning. Trevligt sällskap. Återsåg en kock som jag inte träffat på länge. Flashbacks från balen.

Lyckat.


RSS 2.0