Hemmafrudag

Tvättat i drygt tre timmar. Städat hela rummet (tog kanske inte så lång tid). Storstädat gemensamma köket, och moppat golvet där och i korridoren (veckans städansvarige....). Hu vilken rolig dag!

Gymmat också. Fick några funderingar.

1. Han som tränar i t-shirt och ett par små shorts som mer liknar kalsonger. Tajta dessutom. Vem bad honom göra det egentligen?????

2. Japanerna som styrketränar i kostymskjorta. Mer hmmm.

3. De superspänniga, som gärna vill se att musklerna blivit lite större, känna lite på dem och bara kolla att de finns kvar under tröjan. Varför gör de inte det typ i duschen eller nån annan lite mer privat plats?

Bara lite undringar alltså.

Såg andra chansen på krogen igår. Letat upp en bar och skulle dit med en kompis. Som tyvärr var ca en timme sen. Och baren var tyvärr inte 18-årsgräns som bartendern hade sagt när jag kollade tidigare på dagen, utan 27. Och tyvärr blev jag insläppt ändå och satt där och väntade och kollade schlager på storbild. Med några gäng 40plussare. Och ett litet lammkött. Det kändes så fel att det bara blev mysko. Men Melodifestivalen var väl kul! Förutom då att fel gick vidare.....

Nej nu börjar jag bli trött!

Imorgon blir det förändring.

Natti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0