Disneyland på Österlen

Ystad är en söt stad. Imorgon är det första advent och då har man beslutat sig för att klä in staden i en Disneylandskrud av smålampor i mängder.

Gågatan 16.00 idag:

 



Puls puls. Typiskt att den årliga plogbilsemestern alltid infaller på vintern...

 

Men icke! När Sanna och jag efter en skön "fest"/myskväll (så många var vi) gick på en nattlig promenad höll de på för fullt. Skottaskottaskotta.

Och här är alltså samma gågata strax innan midnatt:


Kommentarer
Postat av: mamma

En eloge till alla snöröjare som istället för att ta semester för att orka med all snö som alltid kommer EFTER jul, har fått ge sig ut redan nu i slutet av november för att göra det så här fint. Runo är ute med plogbilen i vårt område så vi inte ska bli snöiga när vi slänger sopor! (Drömde förresten i natt att all snö töade bort på ca 1 minut...)

2010-11-28 @ 09:29:23
Postat av: Anonym

Vilka fina bilder. Ystad är tydligen en mysig stad även på vintern . Man kanske inte så mysig att cykla eller åka bil i.

Ja här är en msssa snö också. Morfar är ute nu och sätter ljus i utegranen. Det är så mysigt med julgranen som man ser från köksfönstret

Jag vet inte om det blir någon utegång för mig idag. Jag skulle gärna vilja gå till Medborgarhuset där de har en del aktiviteter, men jag är så yr så det är väl lite svårt att gå ute.

Nu får du ha det så bra Diddi lille!! Hoppas att vi kan träffas något innan du ger dig av till Stockholm men det kanske inte blir tid till det. Vi är bjudna till mamma den 30:e men då är väl inte du hemma. Ha det nu så bra i ditt mysiga, upplysta, vintriga Ystad. Kram mormor

2010-11-28 @ 14:01:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0