Sommarlovskoma och choklad.

Gäsp! Snark! Pust!

För andra dagen i rad har jag spenderat i stort sett alla solens vakna timmar hemma. Ensam i min lägenhet. Utan att ha haft minsta önskan att gå ut!

Sjuk? Deprimerad?? Invalid???

Nej. En liten förkylning skulle jag nog kunna skryta med, men det är nog inte anledningen till isoleringscellen. Nej, jag är ledig! Insåg just att det känns som första dagarna på månader när jag verkligen inte har haft någonting inplanerat eller några som helst krav! I och för sig städades lägenheten välbehövligt igår men det är också det enda.

Idag har jag sovit, kollat lite på den frankofilt pornografiska filmen Paris, je t'aime. Och bakat. Japp! Ett recept av Jan Hedh, min lilla hemliga husgud, vars recept brukar ha indelningen "dag 1" och "dag 2". Minst. Tryffelkaka, med drygt 300 gram choklad plus en halv deciliter kakao. Jo men är det födelsedag imorgon så är det!



Just nu kliar det och rinner om mina ögon. Ja, jag saknar Farao som är ute i världen (Småland faktiskt) och reser. Men också, jag lagar chili con carne. Med en väldigt väldigt stark liten chili i. När tungan och gommen just hade hämtat sig från chocken när jag smakade en liten bit, så torkade jag bort lite lök-svid från ögonen. Med fingrarna. Som hade hjälpt til att hacka nämnda chili. Inte. Så. Väldans. Smart.

Bon apetit! Tack.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0