Fredagslunch.
Jag tycker, utan att skryta, att jag är ganska bra på att laga mat när jag vill. Men. Koka ägg shit vad svårt! För så här ska det väl inte se ut??
Någon som har tips på hur man lägger ner äggen utan att de typ spricker???
Lite godare: hade massa gott bröd från jobbet.
Från vänster: baguette (lite seg), liten dansk rågfralla (god), dinkelbröd med aprikos och hasselnötter (megasaftigt!)
hej hej, kul att du har blogg :)
jaa håkan + kent kommer bli helt fantastiskt :)
vi är på ett ställe som heter döskalleberget, det ligger här ute i märsta. haha. vadå då?
Tips för att äggen inte ska spricka:
Tips 1: Kasta inte i äggen i kastrullen nästa gång!
Tips 2: Lite salt i vattnet
Tips 3: Köp en äggpickare (det heter faktiskt så) och picka äggen (det heter så också) innan du lägger dom i vattnet
Tips för att äggen inte ska spricka:
Tips 1: Kasta inte i äggen i kastrullen nästa gång!
Tips 2: Häll lite salt i kokvattnet
Tips 3: Köp en äggpickare (det heter faktiskt så) och picka äggen innan du lägger dom i vattnet
Jag blir tokig på dessa inlägg som har sån fördröjning!!!!!!!!!!!!!