Fredagslunch.

Jag tycker, utan att skryta, att jag är ganska bra på att laga mat när jag vill. Men. Koka ägg shit vad svårt! För så här ska det väl inte se ut??
Halva äggen utanför skalen!
Någon som har tips på hur man lägger ner äggen utan att de typ spricker???

Lite godare: hade massa gott bröd från jobbet.

Från vänster: baguette (lite seg), liten dansk rågfralla (god), dinkelbröd med aprikos och hasselnötter (megasaftigt!)


Kommentarer
Postat av: gabriella

hej hej, kul att du har blogg :)

jaa håkan + kent kommer bli helt fantastiskt :)

vi är på ett ställe som heter döskalleberget, det ligger här ute i märsta. haha. vadå då?

2008-06-15 @ 23:55:39
URL: http://melankolisk.blogspot.com
Postat av: mamma

Tips för att äggen inte ska spricka:

Tips 1: Kasta inte i äggen i kastrullen nästa gång!

Tips 2: Lite salt i vattnet

Tips 3: Köp en äggpickare (det heter faktiskt så) och picka äggen (det heter så också) innan du lägger dom i vattnet

2008-06-16 @ 11:58:24
Postat av: mamma

Tips för att äggen inte ska spricka:

Tips 1: Kasta inte i äggen i kastrullen nästa gång!

Tips 2: Häll lite salt i kokvattnet

Tips 3: Köp en äggpickare (det heter faktiskt så) och picka äggen innan du lägger dom i vattnet

2008-06-16 @ 12:02:48
Postat av: mamma

Jag blir tokig på dessa inlägg som har sån fördröjning!!!!!!!!!!!!!

2008-06-16 @ 12:03:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0