Tillökning i familjen! - BILDER!

Så har det till slut hänt! Jag har blivit med surdeg! Sommarens projekt, vilket jag entusiastiskt ropade ut över den franska buffén i lördags: att lära mig baka bröd med vildjäst.

Eftersom jag startade degen för en timme sedan har det inte börjat bubbla än. Men nu ska blandningen mjöl, vatten och äpple stå i rumstemperatur i tre dagar.

Lägesrapport:
Gott gott

Mums.

Kommentarer
Postat av: [email protected]

Lycka till!

Jag har för flera år sedan bakat med surdeg och det blir väldigt gott bröd.

2008-07-17 @ 17:35:32
Postat av: Antonia!

Jan Hedhs brödbok va??? Lycka till, o mata den ordentligt=)

2008-07-18 @ 17:22:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0