På Stockholms Stadsbibliotek

Stockholmsskildring nr 1

Sitter vid en drop in-dator på stora Biblioteket nu. Resten av klassen sitter i Observatorielunden och bondar och dricker maltjuice. Själv har jag ca 7 minuter kvar innan denna datorn loggar ut mig, så dagens inlägg blir kort.

Kom till Haninge i lördags! Blev mycket bärande upp för trapporna, följt av lite uppackning och montering av Ikeamöbler utan beskrivnnig. Gick förvånandsvärt bra.

Dagen efter lämnade pappa, Mia, Martin och Rebecka (Frankrike innan hon gör mig sällskap i lägenhet 9:8 på Vallagränd igen om en vecka). Och plötsligt blev det vääldigt ensamt. Man hade flyttat hemifrån på riktigt.

Tur då att jag vid lunch började ordna mig för att åka in till stan. Stadshuset med alla nya KTHare och tal av rektorn, mm. Studentkåren sjöng fint och orkestern spelade.. med glädje. Kul iaf! Efter det grillning och skönt soft på KTHs kårhus där alla nya studenter bara träffade andra nya studenter.

Idag började sedan allvaret. Lite i alla fall. Kom tio minuter försent till uppropet och var rädd att jag hade förlorat min plats (ok lite paranoidt kanske). Inget att oroa sig över dock, dragspelande tunnelbanemusiker underhöll fortfarande en väntande samling när jag kom, och fortsatte så en halvtimme till. Sedan mer tal av anna rektor och olika aktiviteter idag.

Nu måste jag ut till resten. Datorn loggar ut mig om en minut. Hoppas hinner spara :S

Kram på alla! Kommentarer och email hjärtligt välkomna...

Erik

Kommentarer
Postat av: Anna

hej! Låter trevligt. Har ni fullt upp hela tiden? Det har vi.. är helt slut. imorgon ska vi på fin sittning. Hur är det annars i sthlm? lätt att hitta? träffat mycket roligt nytt folk? Oj vad mycket frågor det blev nu! ha de så bra iaf =) vi syns! kram Anna

2007-08-24 @ 21:21:22
URL: http://annaeriksoon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0