Snart kvällsmat

Restaurang Erik bjuder ikväll på franskt rågsurdegsbröd med leverpastej och färsk gurka.

Eller snarare Eriks catering idag. Jag serverar dagen till ära på ritsalen. Delkritik i två dagar med start imorgon. Sedan följer som en välförtjänt belöning en veckas lov och en veckas Islandsresa.

Nu sitter jag och funderar över radhus i Nacka. Och kladdar med lite diverse pennor och penslar. Skulle imponera mäkta på en femåring just nu. Men vi gör så mycket annat än bara konstig dagiskonst.

Som under teknikworkshopen för några veckor sedan. Då skapades denna "byggnad":



Skalgubbarna är i 1:50. Frågor? Helt meningslöst i så fall, svaren finns någon annanstans i kosmos.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0